Carola Henriksson

Jag heter Carola Henriksson och började i Blended Voices 2018. Jag bor i Stora Mellösa tillsammans med min familj, fast sönerna har flyttat hemifrån.

Min absolut största hobby och intresse är musik och teater. Jag skriver egna små musikteatrar som jag sätter upp i Stora Mellösa tillsammans med Stora Mellösa Teatersällskap. Jag skriver egen musik tillsammans med lite olika samarbetspartners som vi släpper på spotify och på min youtubekanal. Nu har vi börjat skriva musikal också och hoppas på att några vill sätta upp detta i framtiden. 

Jag är dålig på ordning och reda och livrädd för att komma vilse eftersom jag inte har något lokalsinne, En hopplös hoppsan kan man sammanfatta mig. Jag har dessutom gjort "karriär" genom att sälja gardiner utan att kunna sy ett enda stygn eller ens kunna trä en symaskin. Men är galet förtjust i bullar.  

Min favoritmusik är pop/visa som exempel Lisa Nilsson, Cajsastina Åkerström, Eva Dahlgren, Ana Diaz 

Men en bra låt är en bra låt så jag tycker också väldigt mycket om melodiös hårdrock, dansband och en del jazz.  

Hur jag hittade Blended Voices ? Jo det var faktiskt en gammal arbetskamrat till mig som hade sett på facebook att de sökte aktörer till en julshow och övertalade mig att prova gå med i kören och spela revy. Det ångrar jag verkligen inte. Det är ett fantastiskt gäng som hjälper varandra och alla får vara med även om vi alla har olika bakgrund och förutsättningar.