Första blogginlägget

Jag har länge tänkt ta mig tiden att bygga upp en hemsida för vår fantastiska kör Blended Voices, men tillfället har inte känts rätt förrän nu. 
I dessa tider när vi inte får träffas i verkligheten, så känns det viktigare än någonsin att vi fortsätter hålla kontakten digitalt. Vår gemenskap är unik och något jag aldrig upplevt förut och vi har byggt upp vår verksamhet på en stabil grund av kärlek, sångglädje och omtanke och inget kan rubba den. Det har vi verkligen insett nu. 
När jag startade kören kunde jag inte för mitt liv ha drömt om att vi skulle vara där vi är idag. Vi har gjort succé efter succé och visat att med rätt coachning, inställning, attityd, övning och en massa kärlek så klarar vi ALLT. 
Nu tar vi oss till och med igenom Corona-krisen med buller och bång på nationell nivå och syns i media både här och där. 
Jag ska försöka göra kören rättvisa genom att se till att vi syns ordentligt på sociala medier också och tar tacksamt emot bra bilder  och annat kul som vi kan ha med på vår hemsida, facebook och instagram. 
Stora kramar till den som vill ha - och du.... 

... du vet väl att DU är GULD värd! 

/Meta