Anki Schiöld

Jag bor i Hällabrottet, har man, två vuxna barn, häst, katt & hund. 

Just hundar är stor del av mitt liv. 
Efter 30 år på Ericsson bytte jag karriär helt, utbildade mig till Canineopat (fysioterapeut för hund) & har nu eget företag. Det innebär att jag jobbar med friskvård & rehabilitering för hundar & jag ÄLSKAR det. Hundar har alltid varit stor del av mitt liv, fick min första valp när jag fyllde 8år, just nu är det Rottweilern Yazza som är min träningskompis & följeslagare. 

Förutom att jobba med andras hundar & min egna ägnas fritiden åt min gamla häst, Lago. Ridningen är just nu på paus, Lago blir 28 år i sommar & njuter av livet som pensionär.

Meta & jag har varit vänner sen mellanstadiet & vi har alltid haft musiken som gemensamt intresse. Vi har spelat tvärflöjt tillsammans, varit med i storband & olika körer. Så när hon flyttade hem till Närke igen & startade en kör hängde jag såklart med direkt. 

I Blended Voices har vi en ganska unik gemenskap. Alla är sig själva, vi skrattar, pratar, sjunger & har en å annan fest. Allra roligast är den intensiva perioden inför en ny revy. Längtar så tills det blir dags igen.